Februar menu​

Februar - Den feminine

Portiosns anrettet forret

Røget hellefisk m. peberrodsskum, asparges, stenbiderrogn, 

parmesanchips og karse.

- Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc.

Buffet som hovedret:

Kalveculotte m. timian

Dampet laks m. parmesan og citron. 

Flødestuvede kartofler

Lune pestokartofler

Kalveskysauce

Citronsauce

Ved 10 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

- Vinforslag: Carta Vieja Merlot

Portions anrettet dessert:

Chokolademousse på nøddebund m. syltet pære, hindbærcoulis og bær.

​- Vinforslag: Uvello Dolce Moscato

Min. 10 kuverter

​Pris kr. 275 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Februar - Den maskuline

Portiosns anrettet forret

Rimmet torsk m. ristet parmaskinke, urtepesto, peberrodscreme og dild.

- Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay

Buffet som hovedret:

Helstegt oksestriploin m. krølfedt

Barderet fyldt svinemørbrad m. urter

Saltbagte kartofler

Tomatflødekartofler

Okseskysauce

Kold bearnaisecreme.

Ved 10 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

- Vinforslag: Hunters Creek Shiraz/Cab

Portions anrettet dessert:

Chokoladebrownie m. valnødder, syltet rabarber og hindbærsorbet.

- Vinforslag: Carta Vieja late Harvest 50 cl.

Min. 10 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag: 8:00-14:00 | Søndag: Kun efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter