Januar menu​

Januar - Den feminine

Portions anrettet forret:

Lakseroulade m. urtecreme, rejer og dild.

- Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc

Buffet som hovedret:

Stegt kyllingebryst m. mandler og peanuts

Kalvemørbrad m. svampe og hvidløg,

Timian kartofler

Tomatflødekartofler

Kalvesky

Svampesauce.

Ved 10 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

- Vinforslag: Carta Vieja Merlot

Portionsanrettet dessert:

Hindbærmousse på nøddebund m. bær og mynte.​

- Vinforslag: Amour de Paris Framboise


Min. 10 kuverter

​Pris kr. 275 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Januar - Den maskuline

Portions anrettet forret:

Indbagt torsk m. beurre blanc, citron, ristet parmaskinke og kapers.

- Vinforslag: Hunters creek Chardonnay

Buffet som hovedret:

Barderet rosastegt oksemørbrad m. bacon

Lammekølle m. sennep, timian og rosmarin

Flødestuvede kartofler

Persille kartofler 

Skysauce

Kold bearnaisecreme

Ved 10 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

- Vinforslag: Bouchard Aîné Pinot Noir

Portionsanrettet dessert:

Trifli af blåbær m. limoncellocreme, mynte og bær.

- Vinforslag: Uvello Dolce Moscato

Min. 10 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag: 8:00-14:00 | Søndag: Kun efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter