November menu​

November - Den feminine

Portionsanrettet forret:

Kold avokadosuppe m. hytteost, ristet parmaskinke og urter.

- Vinforslag: Dona Florencia Sauvignon Blanc

Buffet som hovedret:

Langtidsbagt porchetta m. persille og sprød svær

Barderet kyllingebryst m. timian og bacon

Pommes anna

Persille kartofler

Skinkesauce

Svampesauce.

Ved 10 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

- Vinforslag: Il Faggio, Montepulciano D´Abruzzo

Portionsanrettet dessert:

Panna cotta m. bourbon vanilje, krystalliseret hvid chokolade og mynte.

- Vinforslag: Amour de Paris Peche

Min. 10 kuverter​

Pris kr. 265 pr. kuvert​ (vin er ikke incl. i prisen)

November - Den maskuline

Portionsanrettet forret:

Jomfruhummer-bisque m. rimmet kulmule og friske urter.

- Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay

Buffet som hovedret:

Helstegt kalvefilet m. urter

Marineret skinkeculotte

Lune basilikumpesto kartofler

Flødestuvede kartofler

Madagaskar-pebersauce

Ved 10 curv. vælges to salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

- Vinforslag: Hunters Creek Shiraz/cab

Portionsanrettet dessert:

Nougatmousse på fragilité-bund, ristede nødder og bær.

- Vinforslag: Carta Vieja Late Harvest

Min. 10 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag: 8:00-14:00 | Søndag: Kun efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter