Mix selv menu​

​​​Forret:

  • 55 - 65 kr. pr. person.

Salat ud af huset

  • 1 slags pr. person 55 kr.
  • 2 slags pr. person 65 kr.
  • 3 slags pr. person 75 kr.
  • 4 slags pr. person 85 kr.

​Hovedret:

  • 1 Slags kød 3 slags tilbehør + sovs og diverse 145 kr. pr. person.
  • ​1 Slags kød 4 slags tilbehør + sovs og diverse 155 kr. pr. person.
  • 2 Slags kød 4 slags tilbehør + sovs og diverse 175 kr. pr. person.
  • 2 Slags kød 5 slags tilbehør + sovs og diverse 185 kr. pr. person.
  • 3 Slags kød 6 slags tilbehør + sovs og diverse 215 kr. pr. person.​

​Forretter:

  • ​Lakseroulade m. urtecreme, rejer og dild.
  • ​Indbagt torsk m. beurre blanc, citron, ristet parmaskinke og kapers
  • Røget hellefisk m. peberrodsskum, asparges, stenbiderrogn,
  • parmesanchips og karse
  • Rimmet torsk m. ristet parmaskinke, urtepesto, peberrodscreme og dild
  • Tunmousse m. kaviar, rejer, asparges
  • Carpaccio m. høvlet parmesan, trøffelolie, salturt, basilikum-pesto, ristede pinjekerner​
  • Stenbiderrogn, rugbrødschips, feltsalat, dild, urtedressing, asparges
  • Røget hellefisk, grov avokadocreme, radiser, dild og urtecreme
  • Lynstegt tun m. sesam, wasabicreme, urter, flutes og smør
  • Varmrøget laks m. urtecreme, rejer, asparges
  • Blomkål m. rejer, rugbrødschips, dild/lime dressing og urter
  • Barderet ovnbagt asparges med parmaskinke, pesto, parmasane og urter
  • Dampet lakse stand m. spinat og dild, hellefisk m. urtecreme, muslinger, krebsehaler, ørredrogn og dild.
  • Krabberuller m. røget laks, citron, dild og rejer​
  • Barderet torsk m. parmaskinke, radiser, ærtepuré og urter
  • Æblesuppe m. syrnede æbler, peberrodsskum, kylling og brøndkarse
  • Røget laksemousse m. rugbrødschips, karse, radiser, dild og rejer.
  • Kold avokadosuppe m. hytteost, ristet parmaskinke og urter
  • Jomfruhummer-bisque m. rimmet kulmule og friske urter​
  • Røget laks m. råsyltet fennikel, rosenpeber, dild, æbler og syrnet fløde
  • Rimmet laks m. rygeostskum, radiser, dild og avokadocreme

Hovedret:

  • ​Stegt kyllingebryst m. mandler og peanuts
  • Kalvemørbrad m. svampe og hvidløg,
  • Barderet rosastegt oksemørbrad m. bacon
  • Lammekølle m. sennep, timian og rosmarin​
  • Kalveculotte m. timian
  • Dampet laks m. parmesan og citron
  • Helstegt oksestriploin m. krølfedt
  • Barderet fyldt svinemørbrad m. urter
  • Nakkefilet stegt som vildt m. enebær og timian
  • Lammekølle m. sennepsrub
  • Barderet, pesto marineret kalkunbryst
  • Kalvefilet m. rosenpeber
  • Ramsløg marineret skinkeculotte
  • Oksemørbrad m. bacon og timian
  • Pebermarineret roastbeef tilberedt i sousvide og stegt i ovn
  • Smørdampet laks m. urter og hvidvin
  • Barderet svinemørbrad m. persille og bacon
  • Sommerbuk m. urtefrakke og enebær
  • Porchetta m. persille og sprød svær
  • Husarsteg m. svampe og bacon
  • Kylling i peanutsovs m. peberfrugt
  • Nakkekam stegt som vildt m. enebær og rosmarin
  • Kylling i cremet trøffelsovs
  • Lammekølle m. rosmarin og oregano
  • Fyldt kalkunbryst m. nødder og bacon
  • Råvildt mørbrad m. enebær og rosmarin
  • Skinkesteg m. sprød svær
  • And m. svesker og æbler​

Kartofler:

  • ​Timian kartofler
  • Tomatflødekartofler
  • ​Flødestuvede kartofler
  • Persille kartofler
  • Saltbagte kartofler
  • Tomatflødekartofler
  • Alm. flødestuvede kartofler
  • Lune pestokartofler
  • Flødekartofler m. porrer
  • Oste-gratineret kartofler
  • Pommes anna m. parmesan og timian
  • Saltbagte kartofler
  • Flødekartofler m. hvidløg og forårsløg
  • ​Lune soltørret-tomatpesto kartofler

Sovs:

  • ​Kalvesky
  • Svampesauce
  • Skysauce
  • Kold bearnaisecreme
  • Citronsauce
  • Okseskysauce
  • Rødvinsovs
  • Madagaskar peber sovs
  • Gorgonzola-sovs

Tilbehør:

  • ​Majskolber
  • Bagte tomater
  • Syltet rødløg
  • ​Grove, surterede,grønsager med urter
  • Rå marineret svampe m. citron og peber
  • ​Marinerede stegte rødbeder
  • Ristet svampe​

​Tillæg

  • Kronvildt 25 kr. pr. person.
  • ​Oksemørbrad, oksetriplon 20 kr. pr. person.
  • ​Laks, lam 10 kr. pr. person.

Dessert:

  • Risalamande m. kirsebærsovs 35 kr. pr. person.
  • Kager, trifli, mousse, Pannacotta, frugtsalat m.m. 55 - 65 kr. pr. person.


Alle priser er ved Min. 15 kuverter​

Salater:

  • ​Figensalat ​m. appelsin, spinat, æbler og blåbær
  • Broccolisalat m. blomkål, cherrytomat, ærter, forårsløg, adamebønner, purløg og hvidløgsdressing.
  • ​Bønnesalat m. kikærter, peberfrugt, feta, ristet solsikkefrø og persille
  • Græskarsalat m. bagte butternut- og hokkaido-græskar, bagte rødbeder, pærer, mixsalat, peanuts og sennepsdressing
  • Abrikossalat ​m. druer, granatæble, pærer, lolla bionda og abrikosdressing
  • Bønnesalat m. broccoli, blomkål, perlespelt, haricuvert, rødløg og sennepsdressing
  • Tomatsalat ​m. marineret mozzarella, forårsløg, hjertesalat, radiser og olie-eddikedressing
  • ​Marineret gulerødder m. persille, sesam, spidskommen og hvidløg
  • Hjertesalat ​m. cantelope-melon, blåbær, tranebær og æble
  • ​Bagte rodfrugter m. pastinak, gulerod, rødbeder og hvid sesam
  • Kikærtesalat m. sorte bønner, cherrytomat, adamebønner, ristede kikærter, broccoli, perlespelt og hvid dressing med hvid balsamico.
  • ​Æblesalat m. tranebær, mango, tranebær, druer, pluksalat, appelsin og mangodressing.
  • ​Melonsalat ​m. spidskål, blåbær, tørret abrikoser m. citron- og honningdressing
  • ​Råmarineret svampe m. persille
  • Broccolisalat m. rødløg, bacon, adamebønner og hvid dressing
  • ​Tomatsalat m. forårsløg og purløgsdressing
  • ​Sødsalat m. mango, ananas, hjertesalat, melon, blåbær og hyldeblomst dressing​
  • Bønnesalat m. bacon, rødløg, sennepsdressing og sesam
  • ​Broccolisalat m. cherrytomat, kinakål, forårsløg, sorte bønner og purløgsdressing
  • Vindruesalat ​m. æbler, rød og hvid spidskål, appelsin, tørret abrikos og appelsindressing
  • Vandmelonsalat ​m. feta, tranebær og mynte
  • Spidskålsalat m. pære, æbler, fennikel, ristede nødder og tranebær
  • Blomkåls couscous m. tomat, peberfrugt, purløg​ og dild
  • Tomatsalat m. skalotteløg, radisser, adamebønner, feta og ristet solsikkekerner
  • Mormorsalat m. jordbær, hjertesalat og brødecrutoner
  • Bønnesalat m. harcuvert, kikærter, sortebønner, rødløg, bacon og ristede græskarkerner
  • Æblesalat m. tranebær, mango, tranebær, druer, pluksalat, appelsin og mangodressing
  • Blomkålsalat m. ærter, blomkål, rødløg og dild og lime dressing
  • ​Tomatsalat m. mix salat, soltørret tomater, rødløg, forårsløg og olie eddike dressing
  • Bønnesalat m. harcuvert, kikærter, sortebønner, adame bønner, rødløg, sesam og sennep dressing​
  • Ærtespirersalat ​m. broccoli, blomkål, tranebær og hvid urtedressing
  • Græskarsalat m. bagte butternut græskar, hokkaido græskar, bagte rødbeder, pærer, mixsalat, penuts og sennepsdressing​

Desserter:

  • Hindbærmousse på nøddebund m. bær og mynte.​
  • Trifli af blåbær m. limoncellocreme, mynte og bær
  • Chokoladebrownie m. valnødder, syltet rabarber og hindbærsorbet.
  • Chokolademousse på nøddebund m. syltet pære, hindbærcoulis og bær.
  • Æble- og kanelrosset-kage m. cremefraiche
  • Citroncreme på kiksebund m. bær
  • Pannacota m. havtorn-coli​
  • Nøddetærte m. saltkaramel
  • Rabarber trifli m. makroner
  • Rødbedechokoladekage m. bær og hindbærcoli​
  • Hindbærtærte m. vaniljecreme
  • Chokolademoussekage m. bær og hvid chokolade
  • Hindbærsorbet m. vanilje flødeskum og frisk frugt
  • Fragilite m. chokolademousse, kaffebraiseret abrikoser, bær og hindbærcoli
  • Chokoladebrownies m. nødder, frisk skåret frugt m. vaniljecreme, citronfromage
  • Rabarberkage m. vaniljecreme, chokolademousse m. oreo-drys, fransk citrontærte m. merenges
  • ​Rabarbersuppe m. jordbær og vaniljeis
  • Marineret jordbær m. timian og vanilje. Her til serveres chokladekage, vaniljecreme og frugt.
  • Gateau Marcel m. frisk frugt og vanilje flødeskum
  • Frugt tærte m. brombær, ribs, jordbær, solbær, blåbær, hindbær og mereenges
  • Hindbær og rabarber trifli m. råcreme og makroner
  • Hjemmelavet tiramisu m. frugt
  • Dobbelt chokolademousse m. Oreo-drys og mynte
  • Cheesecake m. sprød kiksebund og syrlig havtornegelé
  • Panna cotta m. bourbon vanilje, krystalliseret hvid chokolade og mynte
  • Nougatmousse på fragilité-bund, ristede nødder og bær.
  • Kaffemousse m. nødder og mynte, panna cotta m. kirsebærgelé og appelsinsorbet
  • Kirsebærtærte m. mazarin, flødecreme, havtorn-is og nødde-grissini​​

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag og søndag: Efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 61 anmeldelser på Facebook