September menu​

September - Den feminine

Portiosns anrettet forret

Krabberuller m. røget laks, citron, dild og rejer​.

- Vinforslag: Cape Mountain Chenin Blanc

Buffet som hovedret:

Marineret skinkeculotte m. timian og rosmarin

Kylling i cremet trøffelsovs

Persille kartofler

Lune soltørret-tomatpesto kartofler

Ved 15 curv.vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

- Vinforslag: Il Fagio, Montepulciano D’Abruzzo

Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:

Panna cotta m. syrlig ribsgelé

Chokoladebrownies

Vaniljeis m. hindbærcoli

- Vinforslag: Uvello dolce Moscato

Min. 20 kuverter

​Pris kr. 275 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

September - Den maskuline

Portiosns anrettet forret

​Barderet torsk m. parmaskinke, radiser, ærtepuré og urter.

- Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay

Buffet som hovedret:

Rødvinsmarineret oksemørbrad

Lammekølle m. rosmarin og oregano

Gratinerede kartofler m. timian

Flødestuvede kartofler

Rødvinssovs

Ved 15 curv.vælges 2 salater, Ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:

- Vinforslag:  Bouchard Aîné Pinot Noir

Portions anrettet dessert:

Dobbelt chokolademousse m. Oreo-drys og mynte.

- Vinforslag: Uvello dolce Moscato

Min. 20 kuverter

​Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag og søndag: Efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 61 anmeldelser på Facebook