Dagens ret

Ring og bestil din mad på forhånd, så er maden klar til afhentning, på det aftalte tidspunkt

Tlf.: 20 93 28 00

Pris pr. person kr. 90.

Spar 5 kr. pr. person ved medbringelse af egen service.

Familie rabat - Ved køb af 4 gange dagens ret kr. 350​​

Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt.

Print hele menu sedlen nederst på siden!

Uge 43​

Mandag den 21. oktober

Biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og rugbrød

Tirsdag den 22. oktober

Lasagne med ost, frisk salat og flute

Onsdag den 23. oktober

Kalkun cordon bleu med kartoffel, paprikasovs og lækker salat

Torsdag den 24. oktober

​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs, syltet rødkål og lækker salat

Fredag den 25. oktober

​Gammeldags oksesteg med skysovs, kartofler og bønnesalat​​​​​​​​

Uge 44

Mandag den 28. oktober

​Brændene kærlighed med bacon, bløde løg, kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag den 29. oktober

Forlorenhare med kartofler, ribs gele, skysovs og asier

Onsdag den 30. oktober

Fiskefilet med perillesovs, kartofler, citron og grønsalat

Torsdag den 31 . oktober

Gule ærter med stegt medister, rødbeder, stærk sennep og frisk lavet rugbrød

Fredag den 1. november

​Chili con carne med flutes og salat​​​​​​​​

Uge 45

Mandag den 4. november

​Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost, lækker salat og grov fritter.

Tirsdag den 5. november

​Kylling i karry og kokosmælk, ris og frisk salat.

Onsdag den 6. november

​​Bøf Stroganoff med mos og grøn salat

​Torsdag den 7. november

​Gammeldags rullesteg med svesker, kartofler, asier, brun sovs og lækker salat

Fredag den 8. november

​Butter chicken m. creamfreach persille, lækker salat og ris​​​​​​

Uge 46

Mandag den 11. november

Fiskefrikadelle med grov pommes frites, hjemmerørt remoulade, salat og citron

Tirsdag den 12. november

​Mørbradgryde m. coctailpølser, paprika, salat og ris

Onsdag den​ 13. november

Krebinetter m. stuvet spinat, kartofler og frisk salat

Torsdag den​ 14. november

​Gullash m. oksetern, gullerod, salat og grovmos

Fredag den​ 15. november

​​Unghanebryst m. penuts og mandler, flødekartofler og lækker salat​​​​​​​

Uge 47

Mandag den 18. november

Braseret kyllingeoverlår m. svampe og portvin, mos og grøn salat

Tirsdag den 19. november

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs, kartofler og grøn salat

Onsdag den 20. november

​Pebermarineret laks m. citronsovs, kartofler og frisk salat

Torsdag den 21. november

​Romersk kylling i tomatsovs m. rosmarin, salat og stegte ris

Fredag den 22. november

​Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og frisk salat​​​​​​​​​

Uge 48

Mandag den​ 25. november

Kylling i peanutsovs m. peberfrugt, forårsløg, chili, ris og grøn salat.

Tirsdag den​ 26. november

Frikadeller med stuvet blomkål, kartofler og grøn salat

Onsdag den​​ 27. november

Boller i karry med ris taffel, ris og salat

Torsdag den​​ 28. november

Winersnizel med grønne ærter, dreng, skysovs, kartofler og grøn salat.

Fredag den​ 29. november

​Boeuf Bourguignon m. perleløg, lækker salat og grovmos​​​​​​​​​

Uge 49

Mandag den 2. december

Braseret svinekæber m. grovmos og salat

Tirsdag den 3. december

Kylling i karry med ris og lækker salat

Onsdag den 4. december

Glaseret skinke med flødekartofler og lækker salat

Torsdag den 5. december

Spareribs med timiankartofler og lækker salat

Fredag den 6. december

Benløse fugle med kartofler, flødeskysovs og lækker salat​​​​​​​​​​​

Uge 50

Mandag den 9. december

Milionbøf med kartoffelmos, rødbeder og lækker salat

Tirsdag den 10. december

​Svinekotelet med svampesauce, kartofler og lækker salat

Onsdag den 11. december

​Tyrkiske frikadeller m. hummus, tzaziki og bulgur

Torsdag den 12. december

​Chicken tikka masala m. ris og grøn salat

Fredag den 13. december

Moussaka med frisk salat og flute ​​​​​​​

​Uge 51

Mandag den 16. december

​Boller i karry m. mangochutney og lækker salat

Tirsdag den 17. december

​​Engelsk bøf med bløde løg, kartofler og lækker salat

Onsdag den 18. december

​Hjemmelavet Pulled pork burger m. colslaw

Torsdag den 19. december

​Græske frikadeller m. tzaziki og bulgur

Fredag den 20. december

​Helstegt kalvefilet m. ristede kartofler, svampesovs og lækker salat​​​​

Vi holder lukket for dagens ret mellem jul og nytår samt første uge i januar!

Uge 2. 2020

Mandag den 6. Januar

​Vikingekølle med mos, bagt selleri og lækker salat

Tirsdag den 7. Januar

​​Kyllingesteg, serveret med skysovs, hvide kartofler, agurkesalat og lækker salat

Onsdag den 8. Januar

​Helstegt pestomarineret svinemørbrad m. timian, flødekartofler med hvidløg og salat

Torsdag den 9. Januar

​Herregårdsbøf med ovn kartofler, bearnaisesovs og ærter

Fredag den 10. Januar

​Revelsben m. rødkål, skysauce, kartofler og lækker salat​​

Uge 3.

Mandag den 13. Januar

​Svensk pølseret m. lækker salat

Tirsdag den 14. Januar

Osso bucco m. gullerod, porre, selleri, tomat , mos og lækker salat

Onsdag den 15. Januar

​Fisch n’ chips m. grov pomfrites, lækker salat og souce tartar

Torsdag den 16. Januar

Husarsteg m. svampe og bacon, bagekartofler m. purløgsdressing, skysovs og lækker salat

Fredag den 17. Januar

Kalvecoulotte m. timian og pesto, svamperisotto og lækker salat​​​​​

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag og søndag: Efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 61 anmeldelser på Facebook