Dagens ret

Ring og bestil din mad på forhånd, så er maden klar til afhentning, på det aftalte tidspunkt

Tlf.: 20 93 28 00

Pris pr. person kr. 75.

Familie rabat

ved køb af 4 gange dagens ret kr. 250​

Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt.​

Uge 4

Mandag den​ 21. Januar

​Kylling i peanutsovs m. peberfrugt, forårsløg, chili, ris og grøn salat.

Tirsdag den 22. Januar​

Frikadeller med stuvet blomkål, kartofler og grøn salat

Onsdag den 23. Januar​

Boller i karry med ris taffel, ris og salat

Torsdag den 24. Januar​

Winersnizel med grønne ærter, dreng, skysovs, kartofler og grøn salat.

Fredag den 25. Januar

​Boeuf Bourguignon m. perleløg, lækker salat og grovmos​​​​​​​

​Uge 5

Mandag den 28. Januar​

Braseret svinekæber m. grovmos og salat

Tirsdag den 29. Januar​

Kylling i karry med ris og lækker salat

Onsdag den 30. Januar​

Glaseret skinke med flødekartofler og lækker salat

Torsdag den 31. Januar​

Spareribs med timiankartofler og lækker salat

Fredag den 1. Februar​

Benløse fugle med kartofler, flødeskysovs og lækker salat​​​​​​​​​

Uge 6

Mandag den 4. Februar​

Milionbøf med kartoffelmos, rødbeder og lækker salat

Tirsdag den 5. Februar​

​Svinekotelet med svampesauce, kartofler og lækker salat

Onsdag den 6. Februar: 1. stk. 50 kr.​

1 Stk. kæmpe tarteletter med høns i asperges og persille.

Torsdag den 7. Februar​

​Chicken tikka masala m. ris og grøn salat

Fredag den 8. Februar​

Moussaka med frisk salat og flute ​​​​​​​​​​

​Uge 7

Mandag den 11. Februar

​Boller i karry m. mangochutney og lækker salat

Tirsdag den 12. Februar

​​Engelsk bøf med bløde løg, kartofler og lækker salat

Onsdag den 13. Februar

​Hjemmelavet Pulled pork burger m. colslaw

Torsdag den 14. Februar

​Græske frikadeller m. tzaziki og bulgur

Fredag den 15. Februar

​Helstegt kalvefilet m. ristede kartofler, svampesovs og lækker salat​​​

Uge 8

Mandag den 18. Februar

​Vikingekølle med mos, bagt selleri og lækker salat

Tirsdag den 19. Februar

​​Kyllingesteg, serveret med skysovs, hvide kartofler, agurkesalat og lækker salat

Onsdag den 20. Februar

​Helstegt pestomarineret svinemørbrad m. timian, flødekartofler med hvidløg og lækker salat

Torsdag den 21. Februar

​Herregårdsbøf med ovn kartofler, bearnaisesovs og ærter

Fredag den 22. Februar

​Revelsben m. rødkål, skysauce, kartofler og lækker salat​

​Uge 9

Mandag den 25. Februar

​Svensk pølseret m. lækker salat

Tirsdag den 26. Februar

Osso bucco m. gullerod, porre, selleri, tomat , mos og lækker salat

Onsdag den 27. Februar

​Fisch n’ chips m. grov pomfrites, lækker salat og souce tartar

Torsdag den 28. Februar

Husarsteg m. svampe og bacon, bagekartofler m. purløgsdressing, skysovs og lækker salat

Fredag den 1. Marts

Kalvecoulotte m. timian og pesto, svamperisotto og lækker salat​​​

​Uge 10

Mandag den 4. Marts​

Biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og frisk rugbrød

Tirsdag den 5. Marts

Lasagne med ost, frisk salat og flute

Onsdag den 6. Marts

Kalkun cordon bleu med kartoffel, paprikasovs og lækker salat

Torsdag den 7. Marts

​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs, syltet rødkål og lækker salat

Fredag den 8. Marts

​Gammeldags oksesteg med skysovs, kartofler og bønnesalat​​​​​​​

​Uge 11

​​Mandag den 11. Marts

​Brændene kærlighed med bacon, bløde løg, kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag den 12. Marts

Forlorenhare med kartofler, ribs gele, skysovs og asier

Onsdag den 13. Marts

Fiskefilet med perillesovs, kartofler, citron og grønsalat

Torsdag den 14. Marts

Gule ærter med stegt medister, rødbeder, stærk sennep og frisk lavet rugbrød

Fredag den 15. Marts

​Chili con carne med flutes og salat​​​​​​​​

​Uge 12

​​Mandag den 18. Marts

​Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost, lækker salat og grov fritter.

Tirsdag den 19. Marts

​Kylling i karry og kokosmælk, ris og frisk salat.

Onsdag den 20. Marts

​​Bøf Stroganoff med mos og grøn salat

Torsdag den 21. Marts

​Gammeldags rullesteg med svesker, kartofler, asier, brun sovs og lækker salat

​​

Fredag den 22. Marts

​Butter chicken m. creamfreach persille, lækker salat og ris​​​​​

Uge 13

​​​Mandag den 25. Marts

Fiskefrikadelle med grov pommes frites, hjemmerørt remoulade, salat og citron

Tirsdag den ​26. Marts

​Mørbradgryde m. coctailpølser, paprika, salat og ris

Onsdag den​ 27. Marts

Krebinetter m. stuvet spinat, kartofler og frisk salat

Torsdag den​ 28. Marts

​Gullash m. oksetern, gullerod, salat og grovmos

Fredag den​ 29. Marts

​​Unghanebryst m. penuts og mandler, flødekartofler og lækker salat​​​​​​

Uge 14

​​Mandag den 1. April

Braseret kyllingeoverlår m. svampe og portvin, mos og grøn salat


Tirsdag den 2. April​

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs, kartofler og grøn salat


Onsdag den 3. April​

​Pebermarineret laks m. citronsovs, kartofler og frisk salat


Torsdag den 4. April​

​Romersk kylling i tomatsovs m. rosmarin, salat og stegte ris


Fredag den 5. April​

​Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og frisk salat​​​​​​​​

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag: 8:00-14:00 | Søndag: Kun efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter