Dagens ret

Ring og bestil din mad på forhånd, så er maden klar til afhentning, på det aftalte tidspunkt

Tlf.: 20 93 28 00

Pris pr. person kr. 90.

Spar 5 kr. pr. person ved medbringelse af egen service.

Familie rabat - Ved køb af 4 gange dagens ret kr. 350​​

Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt.

Food To Go holder i perioden uge 28 - 29 - 30 dagens ret lukket​ på grund af sommerferie. Det er forsat muligt at bestille smørrebrød, sandwich og vores andre menuer efter aftale.

Åbningstider i denne periode er:

Mandag - Fredag kl. 8:00 - 14:00.

Lørdag og søndag kan mad 

afhentes/leveres efter aftale.​

Uge 31

Mandag den 29. juli

​Svensk pølseret m. lækker salat

Tirsdag den 30. juli

Osso bucco m. gullerod, porre, selleri, tomat , mos og lækker salat

Onsdag den 31. juli

​Fisch n’ chips m. grov pomfrites, lækker salat og souce tartar

Torsdag den 1. august

Husarsteg m. svampe og bacon, bagekartofler m. purløgsdressing, skysovs og lækker salat

Fredag den 2. august

Kalvecoulotte m. timian og pesto, svamperisotto og lækker salat​​​​​

Uge 32

Mandag den 5. august

Biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og rugbrød

Tirsdag den 6. august

Lasagne med ost, frisk salat og flute

Onsdag den 7. august

Kalkun cordon bleu med kartoffel, paprikasovs og lækker salat

Torsdag den 8. august

​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs, syltet rødkål og lækker salat

Fredag den 9. august

​Gammeldags oksesteg med skysovs, kartofler og bønnesalat​​​​​​​​

Uge 33

Mandag den 12. august

​Brændene kærlighed med bacon, bløde løg, kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag den 13. august

Forlorenhare med kartofler, ribs gele, skysovs og asier

Onsdag den 14. august

Fiskefilet med perillesovs, kartofler, citron og grønsalat

Torsdag den 15. august

Gule ærter med stegt medister, rødbeder, stærk sennep og frisk lavet rugbrød

Fredag den 16. august

​Chili con carne med flutes og salat​​​​​​​​

Uge 34

Mandag den 19. august

​Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost, lækker salat og grov fritter.

Tirsdag den 20. august

​Kylling i karry og kokosmælk, ris og frisk salat.

Onsdag den 21. august

​​Bøf Stroganoff med mos og grøn salat

​Torsdag den 22. august

​Gammeldags rullesteg med svesker, kartofler, asier, brun sovs og lækker salat

Fredag den 23. august

​Butter chicken m. creamfreach persille, lækker salat og ris​​​​​​

Uge 35

Mandag den 26. august

Fiskefrikadelle med grov pommes frites, hjemmerørt remoulade, salat og citron

Tirsdag den 27. august

​Mørbradgryde m. coctailpølser, paprika, salat og ris

Onsdag den​ 28. august

Krebinetter m. stuvet spinat, kartofler og frisk salat

Torsdag den​ 29. august

​Gullash m. oksetern, gullerod, salat og grovmos

Fredag den​ 30. august

​​Unghanebryst m. penuts og mandler, flødekartofler og lækker salat​​​​​​​

Uge 36

Mandag den 2. september

Braseret kyllingeoverlår m. svampe og portvin, mos og grøn salat

Tirsdag den 3. september

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs, kartofler og grøn salat

Onsdag den 4. september

​Pebermarineret laks m. citronsovs, kartofler og frisk salat

Torsdag den 5. september

​Romersk kylling i tomatsovs m. rosmarin, salat og stegte ris

Fredag den 6. september

​Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og frisk salat​​​​​​​​​

Uge 37

Mandag den​ 9. september

Kylling i peanutsovs m. peberfrugt, forårsløg, chili, ris og grøn salat.

Tirsdag den​ 10. september

Frikadeller med stuvet blomkål, kartofler og grøn salat

Onsdag den​​ 11. september

Boller i karry med ris taffel, ris og salat

Torsdag den​​ 12. september

Winersnizel med grønne ærter, dreng, skysovs, kartofler og grøn salat.

Fredag den​ 13. september

​Boeuf Bourguignon m. perleløg, lækker salat og grovmos​​​​​​​​​

Uge 38

Mandag den 15. september

Braseret svinekæber m. grovmos og salat

Tirsdag den 16. september

Kylling i karry med ris og lækker salat

Onsdag den 17. september

Glaseret skinke med flødekartofler og lækker salat

Torsdag den 18. september

Spareribs med timiankartofler og lækker salat

Fredag den 19. september

Benløse fugle med kartofler, flødeskysovs og lækker salat​​​​​​​​​​​

Uge 39

Mandag den 23. september

Milionbøf med kartoffelmos, rødbeder og lækker salat

Tirsdag den 24. september

​Svinekotelet med svampesauce, kartofler og lækker salat

Onsdag den 25. september

​Tyrkiske frikadeller m. hummus, tzaziki og bulgur

Torsdag den 26. september

​Chicken tikka masala m. ris og grøn salat

Fredag den 27. september

Moussaka med frisk salat og flute ​​​​​​​

​Uge 40

Mandag den 30. september

​Boller i karry m. mangochutney og lækker salat

Tirsdag den 1. oktober

​​Engelsk bøf med bløde løg, kartofler og lækker salat

Onsdag den 2. oktober

​Hjemmelavet Pulled pork burger m. colslaw

Torsdag den 3. oktober

​Græske frikadeller m. tzaziki og bulgur

Fredag den 4. oktober

​Helstegt kalvefilet m. ristede kartofler, svampesovs og lækker salat​​​​

Uge 41

Mandag den 7. oktober

​Vikingekølle med mos, bagt selleri og lækker salat

Tirsdag den 8. oktober

​​Kyllingesteg, serveret med skysovs, hvide kartofler, agurkesalat og lækker salat

Onsdag den 9. oktober

​Helstegt pestomarineret svinemørbrad m. timian, flødekartofler med hvidløg og salat

Torsdag den 10. oktober

​Herregårdsbøf med ovn kartofler, bearnaisesovs og ærter

Fredag den 11. oktober

​Revelsben m. rødkål, skysauce, kartofler og lækker salat​​

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag og søndag: Efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 61 anmeldelser på Facebook