Dagens ret

Ring og bestil din mad på forhånd, så er maden klar til afhentning, på det aftalte tidspunkt

Tlf.: 20 93 28 00

Pris pr. person kr. 75.

Familie rabat - Ved køb af 4 gange dagens ret kr. 250​​

Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt.

Uge 13

​​​Mandag den 25. Marts

Fiskefrikadelle med grov pommes frites, hjemmerørt remoulade, salat og citron

Tirsdag den ​26. Marts

​Mørbradgryde m. coctailpølser, paprika, salat og ris

Onsdag den​ 27. Marts

Krebinetter m. stuvet spinat, kartofler og frisk salat

Torsdag den​ 28. Marts

​Gullash m. oksetern, gullerod, salat og grovmos

Fredag den​ 29. Marts

​​Unghanebryst m. penuts og mandler, flødekartofler og lækker salat​​​​​​​

Uge 14

​​Mandag den 1. April

Braseret kyllingeoverlår m. svampe og portvin, mos og grøn salat

Tirsdag den 2. April​

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs, kartofler og grøn salat

Onsdag den 3. April​

​Pebermarineret laks m. citronsovs, kartofler og frisk salat

Torsdag den 4. April​

​Romersk kylling i tomatsovs m. rosmarin, salat og stegte ris

Fredag den 5. April​

​Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og frisk salat​​​​​​​​​

Uge 15

Mandag den​ 8. April

​Kylling i peanutsovs m. peberfrugt, forårsløg, chili, ris og grøn salat.

Tirsdag den​ 9. April

Frikadeller med stuvet blomkål, kartofler og grøn salat

Onsdag den​ 10. April

Boller i karry med ris taffel, ris og salat

Torsdag den​ 11. April

Winersnizel med grønne ærter, dreng, skysovs, kartofler og grøn salat.

Fredag den​ 12. April

​Boeuf Bourguignon m. perleløg, lækker salat og grovmos​​​​​​​​​

Uge 16

Mandag den 15. April

Braseret svinekæber m. grovmos og salat

Tirsdag den 16. April

Kylling i karry med ris og lækker salat

Onsdag den 17. April

Glaseret skinke med flødekartofler og lækker salat

Torsdag den 18. April

Spareribs med timiankartofler og lækker salat

Fredag den 19. April

Benløse fugle med kartofler, flødeskysovs og lækker salat​​​​​​​​​​

Uge 17

Mandag den 22. April

Milionbøf med kartoffelmos, rødbeder og lækker salat

Tirsdag den 23. April

​Svinekotelet med svampesauce, kartofler og lækker salat

Onsdag den 24. April: 1. stk. 50 kr.​

1 Stk. kæmpe tarteletter med høns i asperges og persille.

Torsdag den 25. April

​Chicken tikka masala m. ris og grøn salat

Fredag den 26. April

Moussaka med frisk salat og flute ​​​​​​​​​​​

​Uge 18

Mandag den 29. April

​Boller i karry m. mangochutney og lækker salat

Tirsdag den 30. April

​​Engelsk bøf med bløde løg, kartofler og lækker salat

Onsdag den 1. Maj

​Hjemmelavet Pulled pork burger m. colslaw

Torsdag den 2. Maj

​Græske frikadeller m. tzaziki og bulgur

Fredag den 3. Maj

​Helstegt kalvefilet m. ristede kartofler, svampesovs og lækker salat​​​​

Uge 19

Mandag den 6. Maj

​Vikingekølle med mos, bagt selleri og lækker salat

Tirsdag den 7. Maj

​​Kyllingesteg, serveret med skysovs, hvide kartofler, agurkesalat og lækker salat

Onsdag den 8. Maj

​Helstegt pestomarineret svinemørbrad m. timian, flødekartofler med hvidløg og lækker salat

Torsdag den 9. Maj

​Herregårdsbøf med ovn kartofler, bearnaisesovs og ærter

Fredag den 10. Maj

​Revelsben m. rødkål, skysauce, kartofler og lækker salat​​

​Uge 20

Mandag den 13. Maj

​Svensk pølseret m. lækker salat

Tirsdag den 14. Maj

Osso bucco m. gullerod, porre, selleri, tomat , mos og lækker salat

Onsdag den 15. Maj

​Fisch n’ chips m. grov pomfrites, lækker salat og souce tartar

Torsdag den 16. Maj

Husarsteg m. svampe og bacon, bagekartofler m. purløgsdressing, skysovs og lækker salat

Fredag den 17. Maj

Kalvecoulotte m. timian og pesto, svamperisotto og lækker salat​​​​

​Uge 21

Mandag den 20. Maj

Biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og frisk rugbrød

Tirsdag den 21. Maj

Lasagne med ost, frisk salat og flute

Onsdag den 22. Maj

Kalkun cordon bleu med kartoffel, paprikasovs og lækker salat

Torsdag den 23. Maj

​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs, syltet rødkål og lækker salat

Fredag den 24. Maj

​Gammeldags oksesteg med skysovs, kartofler og bønnesalat​​​​​​​​

​Uge 22

​​Mandag den 27. Maj

​Brændene kærlighed med bacon, bløde løg, kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag den 28. Maj

Forlorenhare med kartofler, ribs gele, skysovs og asier

Onsdag den 29. Maj

Fiskefilet med perillesovs, kartofler, citron og grønsalat

Torsdag den 30. Maj

Gule ærter med stegt medister, rødbeder, stærk sennep og frisk lavet rugbrød

Fredag den 31. Maj

​Chili con carne med flutes og salat​​​​​​​​​

​Uge 23

​​Mandag den 3. juni

​Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost, lækker salat og grov fritter.

Tirsdag den 4. juni

​Kylling i karry og kokosmælk, ris og frisk salat.

Onsdag den 5. juni

​​Bøf Stroganoff med mos og grøn salat

Torsdag den 6. juni

​Gammeldags rullesteg med svesker, kartofler, asier, brun sovs og lækker salat

​​

Fredag den 7. juni

​Butter chicken m. creamfreach persille, lækker salat og ris​​​​​​

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag: 8:00-14:00 | Søndag: Kun efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter