Dagens ret

Ring og bestil din mad på forhånd, så er maden klar til afhentning, på det aftalte tidspunkt

Tlf.: 20 93 28 00

Pris pr. person kr. 90.

Spar 5 kr. pr. person ved medbringelse af egen service.

Familie rabat - Ved køb af 4 gange dagens ret kr. 350​​

Vi forbeholder os retten til at melde udsolgt.

Uge 19

Mandag den 6. Maj

​Vikingekølle med mos, bagt selleri og lækker salat

Tirsdag den 7. Maj

​​Kyllingesteg, serveret med skysovs, hvide kartofler, agurkesalat og lækker salat

Onsdag den 8. Maj

​Helstegt pestomarineret svinemørbrad m. timian, flødekartofler med hvidløg og salat

Torsdag den 9. Maj

​Herregårdsbøf med ovn kartofler, bearnaisesovs og ærter

Fredag den 10. Maj

​Revelsben m. rødkål, skysauce, kartofler og lækker salat​​

Pr. 6. maj ændres prisen til 90 kr. per person.

Spar 5 kr. pr. person ved at medbringe egen service.

Uge 20

Mandag den 13. Maj

​Svensk pølseret m. lækker salat

Tirsdag den 14. Maj

Osso bucco m. gullerod, porre, selleri, tomat , mos og lækker salat

Onsdag den 15. Maj

​Fisch n’ chips m. grov pomfrites, lækker salat og souce tartar

Torsdag den 16. Maj

Husarsteg m. svampe og bacon, bagekartofler m. purløgsdressing, skysovs og lækker salat

Fredag den 17. Maj

Kalvecoulotte m. timian og pesto, svamperisotto og lækker salat​​​​​

Pr. 6. maj ændres prisen til 90 kr. per person.

Spar 5 kr. pr. person ved at medbringe egen service.

Uge 21

Mandag den 20. Maj

Biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og rugbrød

Tirsdag den 21. Maj

Lasagne med ost, frisk salat og flute

Onsdag den 22. Maj

Kalkun cordon bleu med kartoffel, paprikasovs og lækker salat

Torsdag den 23. Maj

​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs, syltet rødkål og lækker salat

Fredag den 24. Maj

​Gammeldags oksesteg med skysovs, kartofler og bønnesalat​​​​​​​​

Pr. 6. maj ændres prisen til 90 kr. per person.

Spar 5 kr. pr. person ved at medbringe egen service.

Uge 22

Mandag den 27. Maj

​Brændene kærlighed med bacon, bløde løg, kartoffelmos og rødbeder

Tirsdag den 28. Maj

Forlorenhare med kartofler, ribs gele, skysovs og asier

Onsdag den 29. Maj

Fiskefilet med perillesovs, kartofler, citron og grønsalat

Torsdag den 30. Maj

Gule ærter med stegt medister, rødbeder, stærk sennep og frisk lavet rugbrød

Fredag den 31. Maj

​Chili con carne med flutes og salat​​​​​​​​

Uge 23

Mandag den 3. juni

​Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost, lækker salat og grov fritter.

Tirsdag den 4. juni

​Kylling i karry og kokosmælk, ris og frisk salat.

Onsdag den 5. juni

​​Bøf Stroganoff med mos og grøn salat

​Torsdag den 6. juni

​Gammeldags rullesteg med svesker, kartofler, asier, brun sovs og lækker salat

Fredag den 7. juni

​Butter chicken m. creamfreach persille, lækker salat og ris​​​​​​

Uge 24

Mandag den 10. juni

Fiskefrikadelle med grov pommes frites, hjemmerørt remoulade, salat og citron

Tirsdag den 11. juni

​Mørbradgryde m. coctailpølser, paprika, salat og ris

Onsdag den​ 12. juni

Krebinetter m. stuvet spinat, kartofler og frisk salat

Torsdag den​ 13. juni

​Gullash m. oksetern, gullerod, salat og grovmos

Fredag den​ 14. juni

​​Unghanebryst m. penuts og mandler, flødekartofler og lækker salat​​​​​​​

Uge 25

Mandag den 17. juni

Braseret kyllingeoverlår m. svampe og portvin, mos og grøn salat

Tirsdag den 18. juni

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs, kartofler og grøn salat

Onsdag den 19. juni

​Pebermarineret laks m. citronsovs, kartofler og frisk salat

Torsdag den 20. juni

​Romersk kylling i tomatsovs m. rosmarin, salat og stegte ris

Fredag den 21. juni

​Stegt flæsk m. persillesovs, kartofler og frisk salat​​​​​​​​​

Uge 26

Mandag den​ 24. juni

​Kylling i peanutsovs m. peberfrugt, forårsløg, chili, ris og grøn salat.

Tirsdag den​ 25. juni

Frikadeller med stuvet blomkål, kartofler og grøn salat

Onsdag den​​ 26. juni

Boller i karry med ris taffel, ris og salat

Torsdag den​​ 27. juni

Winersnizel med grønne ærter, dreng, skysovs, kartofler og grøn salat.

Fredag den​ 28. juni

​Boeuf Bourguignon m. perleløg, lækker salat og grovmos​​​​​​​​​

Uge 27

Mandag den 1. juli

Braseret svinekæber m. grovmos og salat

Tirsdag den 2. juli

Kylling i karry med ris og lækker salat

Onsdag den 3. juli

Glaseret skinke med flødekartofler og lækker salat

Torsdag den 4. juli

Spareribs med timiankartofler og lækker salat

Fredag den 5. juli

Benløse fugle med kartofler, flødeskysovs og lækker salat​​​​​​​​​​

Uge 28

Mandag den 8. juli

Milionbøf med kartoffelmos, rødbeder og lækker salat

Tirsdag den 9. juli

​Svinekotelet med svampesauce, kartofler og lækker salat

Onsdag den 10. juli

​Tyrkiske frikadeller m. hummus, tzaziki og bulgur

Torsdag den 11. juli

​Chicken tikka masala m. ris og grøn salat

Fredag den 12. juli

Moussaka med frisk salat og flute ​​​​​​​

​Uge 29

Mandag den 15. juli

​Boller i karry m. mangochutney og lækker salat

Tirsdag den 16. juli

​​Engelsk bøf med bløde løg, kartofler og lækker salat

Onsdag den 17. juli

​Hjemmelavet Pulled pork burger m. colslaw

Torsdag den 18. juli

​Græske frikadeller m. tzaziki og bulgur

Fredag den 19. juli

​Helstegt kalvefilet m. ristede kartofler, svampesovs og lækker salat​​​​

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag: 8:00-14:00 | Søndag: Kun efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter