Dagens Ret

Med dagens ret kan du bestille mad til 1 person og op til så mange i ønsker. Dog er det altid en god ide at ringe i god tid hvis man ønsker dagens ret til et større antal!

Vi opfordre til at man tager eget service med, så vi i fællesskab mindsker resursespild, samt udgift til engangsemballage.

Pris pr. voksen 75 kr. 4 stk. 280 kr.

Pris pr. barn eller pensionist: 60 kr.

Ugens børne ret: 60 kr.

Tilvalg af salat: 12 kr. pr. 100 g.

Bestil til alle hverdage og få gratis kage om fredagen!

Dagens ret kan afhentes mellem kl. 16:00 - 19:00

Her kan du printe dagens ret som PDF uden billeder.

Uge 39. 21. - 25. sep. 2020

Mandag:

Pasta med chilimarineret oksekød og grøntsager

Tirsdag:

​Gammeldags rullesteg med svesker, kartofler, asier og brun sovs

Onsdag:​

Romersk kylling i tomatsovs m. rosmarin og ris

Torsdag:

Winersnizel med grønne ærter, dreng, skysovs og kartofler

Fredag:​

Helstegt kalvefilet m. ristede kartofler og svampesovs​​

Ugens børne ret: Bagekartofler m. skinkefyld

Uge 40. 28. sep. - 2. okt. 2020

Mandag:

Frikadeller med stuvet spidskål og hasselbagte kartofler

Tirsdag:

Kylling i karry med ris og chutney

Onsdag:

Laksesteak m. vasarbicreme og kartofler

Torsdag​:

Græske frikadeller m. tzaziki og bulgur

Fredag:

Pestomarineret svinemørbrad m. timian og flødekartofler med hvidløg​

Ugens børne ret: Hj. Nuggets m. grovfritter og salatmayo

Uge 41. 5. - 9. okt. 2020

Mandag:

Korteletter i fad m. tomat flødesovs og ris

Tirsdag:​

Gullash m. oksetern, timian laurebærblade, gullerod og grovmos

Onsdag:

Sesamlaks m. shiitakesauce og ris

Torsdag​:

Stegt flæsk m. persillesovs og nye kartofler

Fredag:

Lam tikka sizlar: Marineret lam m. grøntsager, korianter og ris​

Ugens børne ret: Fiskefrikadelle med grov pommes frites, remoulade og citron

Uge 42. 12. - 16. okt. 2020

Mandag:

Pasta carbanare med skinke og tomat frisk basilikum og parmesan

Tirsdag:​

Herregårdsbøf med ovn kartofler, bearnaisesovs og ærter

Onsdag:

Husarsteg m. svampe og bacon, bagekartofler m. purløgsdressing og skysovs

Torsdag:

​​Unghanebryst m. penuts, sesam og flødekartofler

Fredag:

​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs og syltet rødkål​

Ugens børne ret: Frikadeller og kartoffelsalat

Uge 43. 19. - 23. okt. 2020

Mandag:

Glaseret skinke med flødekartofler

Tirsdag:​

Kylling i peanutsovs m. peberfrugt, forårsløg, chili og ris

Onsdag:

Osso bucco m. gullerod, porre, selleri, tomat og mos

Torsdag:

Forlorenhare med kartofler, ribs gele, skysovs og asier

Fredag:

Kylling stegt som saltimbocca m. røget skinke, ost og stegte kartofler​

Ugens børne ret: Spagetti Bolognaise m. børnegrønt​​

Uge 44. 26. - 30. okt. 2020

Mandag:

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler

Tirsdag:

Øl braseret svinekæber m. grovmos

Onsdag:

Lakselasagne m. becamel, spinat og flutes

Torsdag​:

Boeuf Bourguignon m. perleløg, gullerod og grovmos​​​​​​​​​

Fredag:​

Chicken tikka masala m. ris

Ugens børne ret: Lasagne m. kødsovs, ost og flute

Uge 45. 2. - 6. nov. 2020

Mandag:

Spareribs med timiankartofler og bbq sovs

Tirsdag:

Kylling, estragonkartofler og stegte grøntsager

Onsdag:

​​Engelsk bøf med bløde løg, pebersovs og nye kartofler

Torsdag:

Boller i karry m. ris og mangochutney

Fredag:

Lakse frikadeller m. urte kartofler og tartarsovs​

​Ugens børne ret: Bagekartofler m. skinkefyld

Uge 46. 9. - 13. nov. 2020

Mandag:

Karryris m. kylling og stegte grøntsager

Tirsdag:

Stegt hellefisk m. selleripure og urtemarineret pasta

Onsdag:​

Svinekotelet med svampesauce og kartofler

Torsdag:

Moussaka m. aubergine, peberfrugt, squash, timian og flutes

Fredag:

Gratineret skinkemignon og pestokartofler​

Ugens børne ret: Hj. Nuggets m. grovfritter og salatmayo

Uge 47. 16. - 20. nov. 2020

Mandag:

Torske frikadeller m. sennepssovs og kartofler

Tirsdag:

Krebinetter m. stuvet spinat, kartofler

Onsdag:

Lammegryde m. bacilikum, rodfrugter og grovmos

Torsdag:

Pasta med kylling og grønne bønner

Fredag:

Kalveculotte m. perlespeltsalat, bagte tomater og kold bearnaisecreme​

Ugens børne ret: Fiskefrikadelle med grov pommes frites, remoulade og citron

Uge 48. 23. - 27. nov. 2020

Mandag:

Farseret porre m. skysovs, blanceret grøntsager og ovnstegte kartofler

Tirsdag:

Hjerter i flødesovs m. persillerod, gullerod, knoldselleri og mos

Onsdag:

Pulled pork burger m. colslaw

Torsdag:

Stegte nudler m. kylling i sojasovs og stegte grøntsager

Fredag:

Benløse fugle med kartofler og flødeskysovs​

Ugens børne ret: Frikadeller og kartoffelsalat​

Uge 49. 30. nov - 4. dec. 2020

Mandag:

Kyllingespyd m. bagt kartoffel og urtesmør

Tirsdag:

Cremet pasta med grønne tomater, fennikel og kalv

Onsdag:

Svinekæber med jordskokker, pærer, tyttebær og mos

Torsdag​:

Herregårdsbøf med ovn kartofler, bearnaisesovs og ærter

Fredag:

Barbecuelaks med lun kartoffelsalat​

Ugens børne ret: Spagetti Bolognaise m. børnegrønt​

Uge 50. 7. - 11. dec. 2020

Mandag:

Krydret oksegryde m. majs, aubergine, gullerod, peberfrugt og ris

Tirsdag:

Barderet svinemørbrad m. sesamkartofler og bearnaisecreme

Onsdag:

Marineret nudelsalat m. sursødsovs og sprødstegte rejer

Torsdag:

Flankesteak m. råstegte kartofler m. timian

Fredag:

Farseret kalkunbryst m. bagt græskar, grovfritter og skysovs​

Ugens børne ret: Lasagne m. kødsovs, ost og flute

Uge 51. 14. - 18. dec. 2020

Mandag:

Oksestrimler i grønkarry m. porre, minimajs, kokos og tagliatelle

Tirsdag:

Porchetta m. urter og flødekartofler m. ost

Onsdag:

Sortegryde m. champinon, majs, persille og mos

Torsdag:

Mega tarteletter m. høns i asparges

Fredag:

Burger m. flankesteak, aiola, syltet rødløg og colslaw​

​​​Ugens børne ret: Bagekartofler m. skinkefyld

Dagens ret holder julelukket i uge 52 & 53

21. dec. 2020 - 1. jan. 2021

Mad kan afhentes eller leveres efter aftale i hele perioden!

Uge 1. 4. - 8. jan. 2021

Mandag:

Krydret skinkedeller, aiola og grovfritter

Tirsdag:

Kyllingefilet med pikant ost, parmaskinke og ovnbagte kartofler

Onsdag:

Pasta carbanare med skinke og tomat frisk basilikum og parmesan

Torsdag:

Hakkebøffer m. asparges, parmasan, porre og pommesanna

Fredag:

Kylling m. nødder og urtetop og marineret pasta​

​​Ugens børne ret: Hj. Nuggets m. grovfritter og salatmayo

Uge 2. 11. - 15. jan. 2021

Mandag:

Karbonader m. porrecreme og kartofler

Tirsdag:

Oksespyd med tzatziki og naanbrød

Onsdag:

Kylling m. cashewnødder, forårsløg, svampe, peberfrugt, ris og østerssovs

Torsdag:

Citronmarinerede skinkeschnitzler, kartoffelsalat m. peberfrugt og bagtetomater

Fredag:

Oksekødboller i kraftig tomatsovs og pennepasta​

Ugens børne ret: Fiskefrikadelle med grov pommes frites, remoulade og citron

Uge 3. 18. - 22. jan. 2021

Mandag:

Mørbradgryde m. bacon, coctailpølser og ris

Tirsdag:

Saltimbocca af kylling i tomatsauce m. spagetti og urter

Onsdag:

Græsk farsbrød m. semidry tomatoes, feta, stegte kartofler og skysovs

Torsdag:

Jambalayagryde m. kylling, rejer, chorizo og ris

Fredag:

​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs, syltet rødkål​

Ugens børne ret: Frikadeller og kartoffelsalat

Uge 4. 25. - 29. jan. 2021

Mandag:

Teriyaki kylling, med stegte nudler og grøntsager

Tirsdag:

Roastbeef m. kold kartoffelsalat

Onsdag:

Krydret skinkegryde m. forårsløg, hvidløg, rosmarin og kartoffelmos

Torsdag:

Kyllingeret m. porre, peberfrugt, svampe og pasta

Fredag:

Skinkeculotte m. hvidløg, kartofler og skysovs​

​Ugens børne ret: Spagetti Bolognaise m. børnegrønt​​

Uge 5. 1. - 5. feb. 2021

Mandag:

Nuddel wok m. kylling og stegte grøntsager

Tirsdag:

Fankfurter m. chedder og urter m. varm kartoffelsalat

Onsdag:

Ovnbagt torsk m. parmaskinke, hollandaise og kartofler

Torsdag:

Marinerede koteletter, fetutinni i semiitørret tomatsovs

Fredag:

Kalvefilet m. ristet svampe, bagtetomater, champignonsovs og ovnbagte kartofler​

​​Ugens børne ret: Lasagne m. kødsovs, ost og flute

Uge 6. 8. - 12. feb. 2021

Mandag:

Indisk kyllinge gryde m. peberfrugt, kokos, penuts og ris

Tirsdag:

Boller i selleri m. hvide kartofler, forårsløg og hakket persille

Onsdag:

Pasta med chilimarineret oksekød og grøntsager

Torsdag:

Apotekergryde m. svampe, coctailpølser, forårsløg og ris

Fredag:

Hvidvinsdampet laks m. citron, urter, hollandaise og kartofler

​​​Ugens børne ret: Bagekartofler m. skinkefyld

Uge 7. 15. - 19. feb. 2021

​​Mandag:​

​Sparerribs m. rødkål, skysauce, kartofler

​Tirsdag:

​Kylling i karry og kokosmælk m. ris, penuts, kokos og tranebær

Onsdag:​

Tyrkiske frikadeller m. hummus, tzaziki og bulgur

Torsdag

Hel pandestegt rødspætte med perillesovs, kartofler og citron

Fredag:

Kalvecoulotte m. ramsløg og tomat flødekartofler

Ugens børne ret: Frikadeller og kartoffelsalat

Uge 8. 22. - 26. feb. 2021

​​Mandag:

​Fisch n’ chips m. grov pomfrites og souce tartar

Tirsdag:

​Butter chicken m. creamfreach persille og ris​​​​​​

Onsdag:

Pulled pork med råstegte kartofler og coleslaw

Torsdag​​:

Bøf Stroganoff m. chapignon, bacon og mos

Fredag:

Lammekorteletter m. rosmarin, timian, tatziki og stegte kartofler

Ugens børne ret: Spagetti Bolognaise m. børnegrønt​

Uge 9. 1. - 5. mar. 2021

Mandag:​

Mørbradgryde m. coctailpølser, paprika og ris

Tirsdag:

4 stk. tarteletter m. høns i asparges og persille

Onsdag:​

Svensk pølseret m. tomat, løg, kartofler og winerpølse

Torsdag:

​Gammeldags oksesteg med skysovs, kartofler, tyttebær og asier

Fredag:

​Pebermarineret laks m. citronsovs og nye kartofler

Ugens børne ret: Lasagne m. kødsovs, ost og flute

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-15:00 | Lørdag og søndag: Efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 61 anmeldelser på Facebook