Dagens Ret - Frokostordninger

Uge 18: 3-8/5 2021​

Mandag:

Torske frikadeller m. sennepssovs og kartofler

Tirsdag:

Krebinetter m. stuvet spinat, kartofler

Onsdag:

Bønne kartoffelfad m. porre og salat

Torsdag:

Pasta med kylling og grønne bønner

Fredag:

Kalveculotte m. perlespeltsalat, bagte tomater og kold bearnaisecreme​

Lørdag:

Kalkunbryst m. spinatrisotto, parmesan og salat

Uge 19: 10-15/5 2021

Mandag:

Farseret porre m. skysovs, blanceret grøntsager og ovnstegte kartofler

Tirsdag:

Svampetærte m/ spinat og blåskimmelost 

Onsdag:

Pulled pork burger m. colslaw

Torsdag:

Stegte nudler m. kylling i sojasovs og stegte grøntsager

Fredag:

Benløse fugle med kartofler og flødeskysovs​

Lørdag:

Spaghetti m. kødsovs og salat

Uge 20: 17-22/5 2021

Mandag:

Kyllingespyd m. bagt kartoffel og urtesmør

Tirsdag:

Cremet pasta med grønne tomater, fennikel


Onsdag:

Svinekæber med jordskokker, pærer, tyttebær og mos

Torsdag​:

Herregårdsbøf med ovn kartofler, bearnaisesovs og ærter

Fredag:

Barbecuelaks med lun kartoffelsalat​

Lørdag:

Burritos m. oksekød, revet cheddar og grønt

Uge 21: 25-29/5 2021

Mandag:

Krydret oksegryde m. majs, aubergine, gullerod, peberfrugt og ris

Tirsdag:

Barderet svinemørbrad m. sesamkartofler og bearnaisecreme

Onsdag:

Marineret nudelsalat m. sursødsovs og stegte grøntsager

Torsdag:

Flankesteak m. råstegte kartofler m. timian

Fredag:

Farseret kalkunbryst m. bagt græskar, grovfritter og skysovs​

Lørdag:

Bagte rodfrugter m. aiola, indebagt torsk i øl dej m. salat

Uge 22: 31/5-5/6-2021

Mandag:

Oksestrimler i grønkarry m. porre, minimajs, kokos og tagliatelle

Tirsdag:

Porchetta m. urter og flødekartofler m. ost

Onsdag:

Sortegryde m. champinon, majs, persille og mos

Torsdag:

Tarteletter m. høns i asparges og salat

Fredag:

Vegetarisk paprikagryde m. ris, squash og peberfrugt 

Lørdag:

Sprængt oksebryst med rosenkål, råstegte kartofler, valnødder og tyttebær

Uge 23: 7-12/6 2021

Mandag:

Krydret skinkedeller, aiola og grovfritter

Tirsdag:

Kyllingefilet med pikant ost, parmaskinke og ovnbagte kartofler

Onsdag:

Tærte m. grillet butternut, spinat og feta 

Torsdag:

Hakkebøffer m. asparges, parmasan, porre og pommesanna

Fredag:

Kylling m. nødder og urtetop og marineret pasta

Lørdag:

Fyldte peberfrugter m. oksekød, bønner, ris og tomat sauce 

Uge 24: 14-19/6 2021

Mandag:

Karbonader m. porrecreme og kartofler

Tirsdag:

Oksespyd med tzatziki og naanbrød

Onsdag:

Kylling m. cashewnødder, forårsløg, svampe, peberfrugt, ris og østerssovs

Torsdag:

Citronmarinerede skinkeschnitzler, kartoffelsalat m. peberfrugt og bagtetomater

Fredag:

Lineboller med mynte i kraftig tomatsovs og pennepasta​

Lørdag:

Krydret & ristet lammeshawarma med mynteyoghurt og tabbouleh 

Uge 25: 21-26/6 2021

Mandag:

Mørbradgryde m. bacon, coctailpølser og ris

Tirsdag:

Dahl med kokosmælk, grøntsager, mos og salat 

​​

Onsdag:

Græsk farsbrød m. semidry tomatoes, feta, stegte kartofler og skysovs

Torsdag:

​Saltimbocca af kylling i tomatsauce m. spaghetti og urter

Fredag:

​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs, syltet rødkål​

Lørdag:

​Millionbøf m. ris, rødbede og salat

Uge 26: 28/6-3/7 2021

Mandag:

Teriyaki kylling, med stegte nudler og grøntsager

Tirsdag:

Spinat madpandekager m. rødbedehummus, sprød salat og syltet rødløg 

Onsdag:

Krydret skinkegryde m. forårsløg, hvidløg, rosmarin og kartoffelmos

Torsdag:

Kyllingeret m. porre, peberfrugt, svampe og pasta

Fredag:

Skinkeculotte m. hvidløg, kartofler og skysovs​

Lørdag:

Kyllingetærte m. tomat, ost og salat

Uge 27: 5-10/7 2021

Mandag:

Gryderet m. butternut, kikærter og spinat serveret m. grov cous cous 

Tirsdag:

Fankfurter m. chedder og urter m. varm kartoffelsalat

Onsdag:

Ovnbagt torsk m. parmaskinke, hollandaise og kartofler

Torsdag:

Marinerede koteletter, fetutinni i semiitørret tomatsovs

Fredag:

Kalvefilet m. ristet svampe, bagtetomater, champignonsovs og ovnbagte kartofler​

Lørdag:

Nuddel wok m. kylling og stegte grøntsager

Uge 28: 12-17/7 2021

Mandag:

Apotekergryde m. svampe, coctailpølser, forårsløg og ris

Tirsdag:

Boller i selleri m. hvide kartofler, forårsløg og hakket persille

Onsdag:

Lasagne m. aubergine, squash og tomat gratineret m. spinat bechamel og mozzarella 

Torsdag:

Indisk kyllinge gryde m. peberfrugt, kokos, penuts og ris


Fredag:

Hvidvinsdampet laks m. citron, urter, hollandaise og kartofler

Lørdag:

Pasta med chilimarineret oksekød og grøntsager

Uge 29: 19-24/7 2021

​​Mandag:​

​Sparerribs m. rødkål, skysauce, kartofler

​Tirsdag:

​Kylling i karry og kokosmælk m. ris, penuts, kokos og tranebær

Onsdag:​

Tyrkiske frikadeller m. hummus, tzaziki og bulgur

Torsdag

Pasta m. sauce af østershatte, peberfrugt og tomat toppet m. parmesan 

Fredag:

Kalvecoulotte m. ramsløg og tomat flødekartofler

Lørdag:

Hel pandestegt rødspætte med perillesovs, kartofler og citron

Uge 30: 26-31/7 2021

​​Mandag:

​Fisch n’ chips m. grov pomfrites og souce tartar

Tirsdag:

​Svamperiotto m. hvidvin, parmesan, frisk timian og hvidløg

Onsdag:

Pulled pork med råstegte kartofler og coleslaw

Torsdag​​:

Bøf Stroganoff m. chapignon, bacon og mos

Fredag:

Lammekorteletter m. rosmarin, timian, tatziki og stegte kartofler

Lørdag:

Pasta vendt m. bagt laks, spinat, cherrytomat og pesto 

Uge 31: 2-7/8 2021

Mandag:​

Mørbradgryde m. coctailpølser, paprika og ris

Tirsdag:

Byg selv Falafel pita m. tabbouleh og hummus 

Onsdag:​

Svensk pølseret m. tomat, løg, kartofler og winerpølse

Torsdag:

​Gammeldags oksesteg med skysovs, kartofler, tyttebær og asier

Fredag:

​Pebermarineret laks m. citronsovs og nye kartofler

Lørdag:

4 stk. tarteletter m. skinke, svampe, grøntsager og persille

Uge 32: 9-14/8 2021

Mandag:

Selleriburger m. cheddarost, salat, løg, syltet agurk, pomme frites og ketchup

Tirsdag:

​Gammeldags rullesteg med svesker, kartofler, asier og brun sovs

Onsdag:​

Helstegt kalvefilet m. ristede kartofler og svampesovs​​


Torsdag:

Winersnizel med grønne ærter, dreng, skysovs og kartofler

Fredag:​

Romersk kylling i tomatsovs m. rosmarin og ris

Lørdag:

​Roastbeef, kold kartoffelsalat og salat

Uge 33: 16-21/8 2021

Mandag:

Frikadeller med stuvet spidskål og hasselbagte kartofler

Tirsdag:

Kylling i karry med ris og chutney

Onsdag:

Laksesteak m. vasarbicreme og kartofler

Torsdag​:

Spaghetti m. pesto, rosenkål, ristede solsikkekerner og feta

Fredag:

Pestomarineret svinemørbrad m. timian og flødekartofler med hvidløg​

Lørdag:

Græske frikadeller m. tzaziki og bulgur

Uge 34: 23-28/8 2021

Mandag:

Korteletter i fad m. tomat flødesovs og ris

Tirsdag:​

Gullash m. oksetern, timian laurebærblade, gullerod og grovmos

Onsdag:

Sesamlaks m. shiitakesauce og ris

Torsdag​:

Stegt flæsk m. persillesovs og nye kartofler

Fredag:

Cremet pastaret med spinat, fløde og champignoner

Lørdag:

Burger m. flankesteak, aiola, syltet rødløg og colslaw​

Uge 35: 30/8-4/9 2021

Mandag:

Herregårdsbøf m. grov pommes frit, bearnaisecreme og ærter

Tirsdag:​

Rødbedebøf m. bulgur, tzatziki og salat

Onsdag:

Husarsteg m. svampe og bacon, bagekartofler m. purløgsdressing og skysovs

Torsdag:

​​Unghanebryst m. penuts, sesam og flødekartofler

Fredag:

​Flæskesteg med sprødsvær, kartofler, brun sovs og syltet rødkål​

Lørdag:

Pasta carbanare med Kylling og tomat frisk basilikum og parmesan

Uge 36: 6-11/9 2021

Mandag:

Glaseret skinke med flødekartofler

Tirsdag:​

Kylling i peanutsovs m. peberfrugt, forårsløg, chili og ris

Onsdag:

Deep Pan pizza slice m. kartoffel, mozzarella og pesto

Torsdag:

Forlorenhare med kartofler, ribs gele, skysovs og asier

Fredag:

Kylling stegt som saltimbocca m. røget skinke, ost og stegte kartofler​

Lørdag:

​Oksekødboller i kraftig tomatsovs og pennepasta​

Uge 37: 13-18/9 2021

Mandag:

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs og kartofler

Tirsdag:

Øl braseret svinekæber m. grovmos

Onsdag:

Lakselasagne m. becamel, spinat og flutes

Torsdag​:

Bagt sød kartoffel m. yohurtsauce, hytteost og bønnesalat

Fredag:​

Chicken tikka masala m. ris

Lørdag:

​Boeuf Bourguignon m. perleløg, gullerod og grovmos​​​​​​​​​

Uge 38: 20-25/9 2021

Mandag:

Pasta m. gorgonzola sovs og ratatouille

Tirsdag:

Kylling, estragonkartofler og stegte grøntsager

Onsdag:

​​Engelsk bøf med bløde løg, pebersovs og nye kartofler

Torsdag:

Boller i karry m. ris og mangochutney

Fredag:

Lakse frikadeller m. urte kartofler og tartarsovs​

Lørdag:

Kalve hjerter i flødesovs m. persillerod, gullerod, knoldselleri og mos

Uge 39: 27/9 - 2/10 2021

Mandag:

​Vegetar moussaka m. aubergine, peberfrugt, squash, timian og flutes

Tirsdag:

Stegt hellefisk m. selleripure og urtemarineret pasta

Onsdag:​

Svinekotelet med svampesauce og kartofler

Torsdag:

Karryris m. kylling og stegte grøntsager

Fredag:

Gratineret skinkemignon og pestokartofler​

Lørdag:

Citronkylling m. timian hertil bagte kartofler og gulerødder 

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-15:00 | Lørdag og søndag: Efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 61 anmeldelser på Facebook