​Frokostordning som tilpasses jeres virksomhed

Hos Food To Go kan tilbyde vi en skræddersyet frokostordning, som er tilpasset jeres virksomhed.  Vi bruger kun friske råvarer og vi laver maden fra bunden, så det smager af noget. Vi har kunder i blandt andet Frederikssund, Hillerød, Jægerspris og andre områder i Nordsjælland.

Fleksibel frokostordning med mange muligheder

I kan vælge imellem nogle af vores faste frokostordninger, men I kan også vælge en skræddersyet frokostordning. Det er muligt at få faste dage med smørrebrød eller Sandwich. 

Her har medarbejderne selv mulighed for at bestemmer, hvad de vil have til frokost. Vi skal blot have besked senest to dage før.

​​

Vi tilbyder også catering i forbindelse med en firmafrokost eller julefrokost. Det kan være et møde eller en reception. Vi er eksperter i kreative løsninger.

Kontakt os for at få et tilbud på levering af frokost

Du er velkommen til at høre mere om vores frokostordninger, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en fast frokostordning eller på en særlig firmafrokost. Vi kommer også gerne med gode ideer.

Du kan ringe til os på telefon 20 93 28 00 for at høre nærmere om madlevering til fx Frederikssund, Hillerød, Jægerspris og andre områder i Nordsjælland, eller for at lave en bestilling. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@food-togo.dk.

​Download eksempler på en uge menu her:

Frokostordning forespørgsel​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frokostordning

Lækker frokost buffet

​Dagens varme ret

​Lækker salat og hjemmerørt dressing

2 slags kødpålæg med diverse tilbehør

1 slags vegetarisk pålæg med tilbehør

Hjemmebagt rugbrød og smør​

Få et tilbud på firmafrokost

Kontakt Food To Go i dag og få et uforpligtende tilbud på en firmafrokost efter dine ønsker og behov. Ring til os på telefon 20 93 28 00 eller brug vores kontaktformular her!

Tilvalg

Dagens kage 15 kr.

Frugt 7 kr.​

2 slags ost 9 kr

Priser​

15-24 pers. 54 kr.

25-49 pers. 52 kr.

49+ pers. 50 kr.

Eks. moms. Leverings pris efter aftale.

Ønskes tilbud fra firmaer op til 200 personer kontakt Anders Riis: 20 93 28 00​

​​Det varme mad er naturligvis pakket forsvarligt i termokasser, så det holder sig varmt og lækkert til I skal bruge det. Pålæg m.m. er på fade så der er et minimum af arbejde for jer.

Servicen forventes rengjort inden næste levering med mindre andet er aftalt.​

Har i ønsker til dage med eksempelvis sandwich, smørrebrød eller andet. Så er der mulighed for at lave en fast ugentlig dag, hvor personalet selv kan ønske hvad de vil have til frokost. Bestillingen skal blot være varslet senest to dage før og sendt til vores mail: kontakt@food-togo.dk dagen før. Så sørger vi for at jeres bestilling bliver afleveret på det aftalte tidspunkt.

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-15:00 | Lørdag og søndag: Efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 61 anmeldelser på Facebook