3 retters julemenu​

3 retters julemenu

Rimmet laks på fennikelsalat m. dild, asparges, rugbrødschips og dild- og limedressing.

Andebryst m. ridset skind, salt og peber.

Lun flæskesteg m. sprød svær.

Hvid kartoffel m. smør og persille.

Brune sukkerglaserede kartofler.

Rå marineret rødkålssalat m. æble, abrikos, balsamico og sesam.

Appelsinsalat m. små friske salatblade, chili, granatæble, forårsløg, blåbær og hakkede nødder.

Stegte æbler m. timian og kanel.

Flæskestegssovs og hjemmesyltede agurker.

Ris a la mande m. kirsebærsauce og mandler.

Min. 10 kuverter

Pris kr. 245 pr. kuvert

Vinforslag:

92040 Hunters Creek Chardonnay

26040 Carta Vieja Merlot

34111 Carta Vieja Late Harvest

Julebuffet

Forret: Buffet

​Hvide sild m. karrydressing, rødløg og kapers.

Krydret sild m. rødløg og dild.

Fiskefilet m. grov remoulade og citron.

Hovedret - Buffet

Flæskesteg m. sprød svær.

Dampet laks m. citron, dilddressing og rejer.

Mørbradbøffer af okse m. bløde løg og champignon.

Appelsinsalat m. fennikel, tranebær, blåbær og nødder.

Rå marineret rødkålssalat m. æble, abrikos, balsamico og sesam.

Spidskålsalat m. appelsin, æbler og hyldeblomst dressing

Dessert: Portions anrettet
Cheesecake m. kirsebærgele og kiksebund

​​

​​​Min. 10 kuverter

Pris kr. 285 pr. kuvert​

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

​Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-19:00 | Lørdag: 8:00-14:00 | Søndag: Kun efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter