Juli- Den feminine
Portiosns anrettet forret
Dampet lakse stand m. spinat og dild, hellefisk m. urtecreme, muslinger, krebsehaler, ørredrogn og dild. Her til serveres flute og smør
- Vinforslag: Cape Mountain Chenin Blanc
Buffet som hovedret:
Husarsteg m. svampe og bacon
Kylling i peanutsovs m. peberfrugt
Persillekartofler m. smør
Pommes anna m. parmasan og timian
Svampesovs
Æblesalat m. tranebær, mango, tranebær, druer, pluksalat, appelsin og mangodressing
Blomkålsalat m. ærter, blomkål, rødløg og dild og lime dressing
Tomatsalat m. mix salat, soltørret tomater, rødløg, forårsløg og olie eddike dressing
Bønnesalat m. harcuvert, kikærter, sortebønner, adame bønner, rødløg, sesam og sennep dressing
Ved 6 curv. vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:
- Vinforslag: Il Fagio, Montepulciano D’Abruzzo
Portions anrettet dessert:
Frugt tærte m. brombær, ribs, jordbær, solbær, blåbær, hindbær og mereenges
Her til serveres hindbærcoli og frisk frugt
- Vinforslag: Uvello dolce Moscato
Min. 6 kuverter
Pris kr. 315 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)