Juni - Den feminine
Portions anrettet forret:
Blomkål m. rejer, rugbrødschips, dild/lime dressing og urter
- Vinforslag: Dona Florencia, Sauvignon Blanc
Buffet som hovedret:
Smørdampet laks m. urter og hvidvin
Barderet svinemørbrad m. persille og bacon
Nye danske kartofler m. skæl, smør og persille
Tomatflødekartofler
Citronsovs
Blomkåls couscous m. tomat, peberfrugt, purløg og dild
Tomatsalat m. skalotteløg, radisser, adamebønner, feta og ristet solsikkekerner
Mormorsalat m. jordbær, hjertesalat og brødecrutoner
Bønnesalat m. harcuvert, kikærter, sortebønner, rødløg, bacon og ristede græskarkerner
Ved 6 curv.vælges 2 salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår 4 salater:
- Vinforslag: Carta Veija Merlot
Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:
Marineret jordbær m. timian og vanilje. Her til serveres chokladekage, vaniljecreme og frugt.
- Vinforslag: Amour de Paris Framboise
Min. 6 kuverter
Pris kr. 285 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen)