Maj - Den maskuline
Portionsanrettet forret:
Varmrøget laks m. urtecreme, rejer, asparges, flutes og smør
Vinforslag: Hunters Creek Chardonnay Australien
Buffet som hovedret:
Pebermarineret roastbeef tilberedt i sousvide og stegt i ovn
Skinkeculotte m. timian og ramsløg
Saltbagte kartofler
Flødekartofler m. cheddarost
Skysovs
Svampesovs
Ved 6 curv. vælges to af følgende salater, ved 20 curv. vælges 3 salater, ved 40+ indgår alle 4 salater:
-Bønnesalat m. bacon, rødløg, sennepsdressing og sesam
-Broccolisalat m. cherrytomat, kinakål, forårsløg, sorte bønner og purløgsdressing
-Vindruesalat m. æbler, rød og hvid spidskål, appelsin, tørret abrikos og appelsindressing
-Vandmelonsalat m. feta, tranebær og mynte
Vinforslag: Hunter's Creek Shiraz / Cabernet Australien
Dessert med tre små enheder, som kan anrettes på tallerken eller bruges som buffet:
Rabarberkage m. vaniljecreme
Chokolademousse m. oreo-drys
Fransk citrontærte m. merenges
Vinforslag: Carta Vieja Late Harvest Reserve Chile 50 cl.
Min. 6 kuverter
Pris kr. 295 pr. kuvert (vin er ikke incl. i prisen