3 retters julemenu​

3 retters julemenu

Forret:

Rimmet laks på fennikelsalat m. dild, asparges, rugbrødschips og dild- og limedressing.

Hovedret - Buffet

Andebryst m. ridset skind, salt og peber.

Lun flæskesteg m. sprød svær.

Hvid kartoffel m. smør og persille.

Brune sukkerglaserede kartofler.

Rå marineret rødkålssalat m. æble, abrikos, balsamico og sesam.

Appelsinsalat m. små friske salatblade, chili, granatæble, forårsløg, blåbær og hakkede nødder.

Stegte æbler m. timian og kanel.

Flæskestegssovs og hjemmesyltede agurker.

Dessert: Portions anrettet

Ris a la mande m. kirsebærsauce og mandler.

Min. 10 kuverter

Pris kr. 265 pr. kuvert

Vinforslag:

92040 Hunters Creek Chardonnay

26040 Carta Vieja Merlot

34111 Carta Vieja Late Harvest

Julebuffet

Forret:

Røget hellefisk m. peberrodsskum, asparges, stenbiderrogn, parmesanchips og karse

Hovedret - Buffet

Flæskesteg m. sprød svær.

Frikadeller, syltet agurker, lun rødkål m. appelsin

Mørbradbøffer af okse m. bløde løg og champignon.

Appelsinsalat m. fennikel, tranebær, blåbær og nødder.

Rå marineret rødkålssalat m. æble, abrikos, balsamico og sesam.

Spidskålsalat m. appelsin, æbler og hyldeblomst dressing

Dessert: Portions anrettet

Cheesecake m. kirsebærgele og kiksebund

​​

​​​Min. 10 kuverter

Pris kr. 285 pr. kuvert​

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-15:00 | Lørdag og søndag: Efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 61 anmeldelser på Facebook