Røde vine

Carta Vieja Merlot

Chile

​Denne vin har en særdeles behagelig smag, som skyldes de fordelagtige betingelser, der findes i Maule dalen. Vinen er blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma af den ædle Merlotdrue.​​

85 kr. pr. stk. - 3 stk. 240 kr.​

Hunter's Creek Shiraz / Cabernet

Australien

​Hunter’s Creek fremstår med en flot, rød farve og en indtagende duft af moden frugt og krydderi. Smagen er velafbalanceret, ganske kraftig og giver en god fornemmelse af fylde på tungen.

70 kr. pr. stk. - 3 stk. 200 kr.​

Bouchard Aîné Pinot Noir, Héritage du Conseiller

Fransk

​Pinot Noir er utrolig alsidig, når det kommer til mad. Den rykker grænsen for hvornår man plejer at bruge rød- og hvidvin, da den nærmest passer ind i hele madspektret.​

90 kr. pr. stk. - 3 stk. 250 kr.​

Borgo SanLeo, Sangiovese Puglia

Italien

​Borgo SanLeo Sangiovese har en intens og indbydende rubinrød farve og en behageligt tillokkende bouquet med delikate krydderier. Smagen er tør, fyldig og rigt nuanceret.

72 kr. pr. stk. - 3 stk. 200 kr.​​​

Valpolicella Ripasso - Superiore D.O.C. - Corte Volponi
Corte Volponi Valpolicella Ripasso Superiore har en dyb rubinrød farve. Duften er fyldig og intens, med noter af sort peber, vilde røde bær, læder og tobak. Smagen er kraftig, elegant med noter af rød frugt, lakrids, sød tobak, vanilje og chokolade.

150 kr. pr. stk. - 2 stk. 250 kr.

Hold dig opdateret

​På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer.

Food To Go

CVR: 38540904

Telefon: 20 93 28 00

Kocksvej 5

3600 Frederikssund - Rutevejledning

Åbningstider: Mandag-fredag: 8:00-15:00 | Lørdag og søndag: Efter aftale

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 61 anmeldelser på Facebook